Programació del Punt Òmnia de la Seu d'Urgell per a la tardor 2020

Cartell de la programació de tardor de la Seu d'Urgell

Ara que estem a punt d'entrar en el mes de setembre, el Punt Òmnia de la Seu d'Urgell ens comparteix la seva programació per a la tardor. Torna a oferir formacions sobre competències digitals:

  • Instagram: Vols aprendre a fer un ús correcte de l'App Instragram? Els dilluns de 16.00 a 17.00 hores.
  • Creació de calendaris: Fabrica el teu propi calendari del 2021 personalitzat. Els dilluns de 17.00 a 18.00 hores.
  • Estimulació cognitiva XI: Estimula i treballa la teva ment. Els dimarts de 15.30 a 17.00 hores.
  • Mou-te pel mòbil: Porta el teu telèfon intel·ligent i aprèn a fer-lo anar. Els dijous de 15.30 a 17.00 hores.

Aquesta vegada les inscripcions hauran de ser obligatòriament via telemàtica a través del portal web de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell. Es podran realitzar partir de les 9 del matí els dies 7 i 8 de setembre.

Totes les persones que no tinguin ordinador o xarxa a partir de l'1 de setembre poden demanar cita prèvia i així poder tramitar la seva inscripció. Podeu trucar al 973 353 008 o al 973 350 010 extensió 8017.

Aquest nou trimestre tindrà una particularitat important: el màxim de participants per taller serà de 5 persones. Hem de seguir oferint tallers amb totes les mesures de seguretat, hem de mantenir les distàncies físiques i per tant el màxim de persones que podrem assumir és de 5 participants. Per això us demanem que sigueu responsables a l'hora de fer una inscripció.

Tots els tallers comencen la primera setmana d'octubre i tallers estan pensats per fer-los tant presencialment com telemàticament a través de vídeos on tothom podrà seguir perfectament el temari a treballar.

Agrair per endavant la vostra comprensió i responsabilitat!

formació
xarxes socials
dispositiu mòbil
estimulació cognitiva
La inscripció als tallers sobre competències digitals s'haurà de fer a través del portal web de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell els dies 7 i 8 de setembre.