Promoció de l'aprenentatge en línia del català al Punt Òmnia Casal Cívic Sant Roc

omniasantroc_cpnl_badalona

El Punt Òmnia Casal Cívic Sant Roc, gestionat per la Federació d'Associacions de Veïns d'Habitatge Social de Catalunya (FAVIBC), està promovent l'aprenentatge en línia del català amb el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) de Badalona.

Fruit del treball conjunt entre el Consorci i el Punt Òmnia, 34 participants han pogut gaudir durant aquest mes de juny dels avantatges d'aprendre la llengua catalana des dels ordinadors del Punt Òmnia, a través de la plataforma Parla.cat i amb el suport constant del dinamitzador.

De manera coordinada amb els professors del Consorci (la Cristina, l'Eduard i la Mercè), el Punt ha col·laborat en l'organització de la tercera edició participativa a la plataforma Parla.cat.

Amb aquest taller els participants del Punt Òmnia Casal Cívic Sant Roc poden conèixer les unitats formatives preparades i navegar-hi, passar per diferents nivells de dificultat d'aprenentatge, consultar recursos TIC lingüístics útils (Optimot, programes de traducció automàtics, abreviatures, fitxes, App Speak Catalan...) i poden fer moltes altres tasques que els ajuden en el seu aprenentatge.

omniasantroc_parla.cat_cpnl_badalona

Parla.cat a l'Òmnia Casal cívic Sant Roc

 

Cartell omniastroc parla.cat CPNL

 

 

logo CPNL Badalona

 

logo 30 anys Favibc

 

logo 30 anys Xarxa Òmnia

 

 

 

 

El Punt Òmnia fa el taller a través de la plataforma Parla.cat i en col·laboració amb el Consorci Per a La Normalització Lingüística de Badalona.