Quarta col·laboració entre el Punt Òmnia Isona i Conca Dellà i la Marató de TV3

11/12/2022 | 18:12

Per quart cop consecutiu (si no tenim en compte l'aturada per la pandèmia), el Punt Òmnia Isona i Conca Dellà col·labora amb la fundació MGC en la seva campanya "1 origami 1 euro", aquest cop amb la recaptació destinada a la Marató de TV3. 

Per aquells que no conegueu el funcionament, es tracta d'una activitat solidària en la qual l'alumnat i participants del Punt (amb l'ajuda del dinamitzador) "converteixen" fragments quadrats de paper, amb l'antic art japonès de l'origami o papiroflèxia, en grulles. Cada una d'aquestes, "recollides" per la fundació, es converteix aleshores en un euro que aquesta fundació aporta a la Marató de TV3, aquest any 2022 dedicada a la salut cardiovascular. 

La gran novetat d'aquesta edició és que se'ns ha sumat el col·legi de primària municipal, que ha vingut amb dos grups i els seus professors a ajudar-nos durant dos matins, amb especial il·lusió per bona part dels assistents.

En total, entre tots els participants s'han realitzat un total de 118 grulles, a les que hi cal sumar d'altres realitzades "a casa seva" per algunes de les nostres alumnes i que es van anar recollint a part.

No és l'única acció feta al punt relacionada amb la Marató, ja que també es va ajudar en la realització de la cartelleria per altres activitats relacionades amb aquesta iniciada per diferents entitats del municipi, com l'associació local de country.

Sumant-ho tot plegat, una iniciativa que ha tingut prou bona acollida entre la ciutadania i que ha continuat ajudant de curar les "ferides" socials i associatives sorgides de la pandèmia.

En aquesta ocasió, també hi ha col·laborat el col·legi d'Isona