Ràdio Badia visita el Centre de Dia de Badia del Vallès

El passat 18 de gener de 2019 l'equip de Ràdio Badia, la ràdio comunitària del Punt Òmnia Casal Cívic Badia del Vallès, es va desplaçar al Centre de Dia del municipi per fer un programa especial dedicat a la gent gran.

Ràdio Badia va poder fer una emissió radiofònica especial al Centre dedicada a entrevistar i debatre amb les persones que es troben al Centre de Dia per saber quines inquietuds tenen, què en pensen sobre Badia del Vallès, què recorden de la Badia del passat, quan hi van arribar... i per conèixer què els agradava del passat i què els agrada ara.

Ràdio Badia va ser l'altaveu, en aquest programa especial, de les persones participants del Centre de Dia, les quals van poder fer públiques les seves opinions i van demanar i proposar tot allò que els agradaria tenir tant al municipi com, sobretot, a la residència pública. Necessitats, millores, inquietuds... Ràdio Badia va posar el micro a la gent gran del municipi en una jornada que va comptar amb anècdotes, retrobades, emotivitat i molta memòria històrica.

Ràdio Badia és un projecte de la ràdio comunitària de Badia del Vallès, que va néixer fa deu anys i des de fa vuit que ha estat recuperat pel Punt Òmnia Fundació Cívica Oreneta del Vallès. Les dinamitzadores del Punt, l’Eva i la Cristina, no van dubtar ni un moment d’aprofitar les virtuts d’una eina com la ràdio per conjugar-les amb el Punt Òmnia, un espai d’accés a les noves tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) des del vessant social i comunitari. El projecte està tenint cada cop més ressò entre la gent del barri, ja que en els darrers mesos desperta més interès i Ràdio Badia cada cop té més oients.
 

Si voleu escoltar el programa, podeu clicar l'enllaç al bloc de RàdioBadia.

Ràdio Badia al Centre de Dia Badia del Vallès

L'equip sencer de la ràdio comunitària ha visitat la gent gran del municipi.