Imatge del taller.

El Punt Òmnia Casal dels Infants del Raval ofereix un dels tallers més complets per als infants del barri des de fa anys. Conegut com Ravalópolis, el Punt Òmnia del Raval, junt amb altres serveis del barri, obre les seves portes dues hores a la setmana per acollir un projecte de creació d'una maqueta 3D del barri.

Amb material de fusteria, els infants elaboren durant setmanes una maqueta del barri del Raval creada amb esponges, pintura, fustes i altres estris de pintura. Posteriorment, els usuaris de Ravalópolis usen els ordinadors per ampliar coneixements sobre carrers i edificis emblemàtics del barri, com són l'Escola d'Art La Massana o el carrer Valldonzella.

Rabalópolis

Rabalópolis 2

Arribat el moment de decidir quins carrers i edificis s'inclouran a la maqueta Ravalópolis, els infants surten a visitar-los i a fer-los fotografies i vídeos, un material que posteriorment inclouran a la maqueta del barri. Com ho faran? A partir de codis QR que, associats als punts importants de la maqueta, aportaran informació multimèdia sobre el barri.

Ravalópolis va concloure el passat 3 de juny amb una presentació oficial de la maqueta a tots els usuaris del Casal dels Infants i als pares i mares dels infants. Podeu veure imatges i vídeos:

 

TIC
raval
espai infantil
Ravalkids
El Punt Òmnia Casal dels Infants del Raval ofereix un dels tallers més complets per als infants del barri des de fa anys.