Reciclatge TIC amb la Fundació Social del Raval

Imatge del taller de reciclatge TIC

Als nens i nenes del grup de mitjans de la , els preocupa la salut del planeta en què viuen, . Per això, aprofitant que fa poc vam , suposadament per una qüestió d&;estalvi energètic, s&;han proposat aportar el seu granet de sorra construint un rellotge amb material reciclat, per salvar el planeta, alhora que aprenien a dir les hores en català. I sí, no cal amagar que això últim és el que els ha resultat més difícil d&;entendre.

Dos quarts de vuit? 19.30... Tres quarts menys cinc de cinc de la matinada 05:40. Matinada... existeix? O sigui, que parlem de l&;hora que ha d&;arribar, perquè la que ha passat ja no existeix.

D&;aquesta manera, mentre a l&;altra banda del món, els països rics exploten els recursos naturals de països pobres, o emergents, els infants de la Fundació Social del Raval recuperen teclats vells d&;ordinador, CD fets malbé o de sistemes operatius obsolets i peces de rellotges produïts per la indústria xinesa per construir els seus despertadors matiners, que els ajudaran a llevar-se ben d&;hora per anar a l&;escola, quedar amb els amics, arribar a temps a la visita del metge, o, en un futur més o menys proper, arribar a temps a una entrevista de feina, al concert del seu grup de música preferit o a la propera activitat creativa del del al barri del Raval.

entitats
infància
medi ambient
infants
reciclatge
TIC
sostenibilitat
reutilització