Recital de poesies per Sant Jordi al Casal de Gent Gran Tortosa

Logotip de Casals en Xarxa

Dins del marc del projecte Casals en Xarxa, el dia 27 d'abril de 2011 tindrà lloc, a les 16.30 hores, al Casal de Gent Gran, un recital de poesies gratuït obert a tothom, organitzat per l'Associació de la Gent Gran de Tortosa i amb la col·laboració de la Xarxa Òmnia i la Fundació Privada Ilercavònia Futur.

La lectura de poemes es podrà seguir des dels casals de Terrassa, Lleida i Igualada mitjançant la videoconferència, gràcies al projecte Casals en Xarxa.

El recital anirà a càrrec de la senyora Rosa Sànchez i comptarà amb poemes de temàtica variada i amb una narració breu: “D’un casori, conversa entre veïnes”, en parla local tortosina.

Rosa Sànchez (Xàtiva,1928) viu a Tortosa des del 1939. Escriptora i poeta autodidacta. Ha tingut una constant vocació de difusora del català i la poesia a escoles, revistes i diaris. Col·laboradora de programes de ràdio durant més de 10 anys i de la revista La veu dels jubilats.

Ha publicat un poemari, Homenatge (1977), “Mostra 80”, recull de poemes ebrencs, i Nano (1982), un conte infantil. Remeiets (2009). Ha guanyat diversos concursos de poesies de la Diputació de Tarragona i Ordre de la Cucafera.

Rosa és una persona vitalista i admirable, que aprofita el seu temps dedicant-lo a allò que més li agrada: escriure. Ella, en els seus escrits, ens dóna aquest consell: “Recordar el passat és entendre el present, i així poder preparar millor el futur…”

Esteu tots convidats a l'acte, de ben segur que les poesies i els relats de Rosa Sànchez us agradaran i us sorprendan.

literatura
gent gran
videoconferència
sant jordi