Reptes #aCasaAmbelgòTIC

#aCasaAmbelgòTIC

El Punt Òmnia gòTIC de Tàrrega ha posat en marxa una sèrie de reptes durant el confinament. Ara com ara, ja n'ha llançat tres:

  • Primer repte: Des de la finestra. Fes una fotografia original amb el mòbil, integrant-hi el que veus des de la finestra de casa teva i comparteix-la a les xarxes socials.
  • Segon repte: El meu lloc preferit. Amb ajuda de Google Street View busca el teu lloc preferit, o allà on t'agradaria anar de viatge o t’agradaria conèixer, i comparteix la seva ubicació a través de les xarxes socials.
  • Tercer repte: L'humor no passarà mai. Vols ajudar-nos a fer un petit repositori col·laboratiu que reculli algunes de les mostres de mems que s'estan generant i viralitzant a través de les xarxes, arran de l’aparició del coronavirus i les conseqüències en els nostres hàbits quotidians? Per realitzar l’enviament, ens ajudarem d'un servei d'enviament de fitxers en línia d'ús gratuït. També pots compartir-los als teus perfils socials.

Per participar en els reptes, en el moment de publicar a les xarxes socials, cal afegir les etiquetes #joemquedoacasa i #acasaambelgòTIC i mencionar el compte @gotictarrega.

omniaacasa
#aCasaAmbelgòTIC
reptes

Més informació