Resultats de les 2es Jornades de Treball Territorial Òmnia (JTTO)

27/07/2011 | 14:07
imatge

Entre els mesos de juny i juliol s'han celebrat les 2es Jornades de Treball Territorial de la Xarxa Òmnia d'aquest any 2011. Aquestes jornades han estat una altra oportunitat per generar espais de trobada entre les persones dinamitzadores de les diferents zones territorials de la Xarxa.

En aquesta 2a edició, els dinamitzadors i dinamitzadores han proposat, d’acord amb les demandes de cada territori, iniciatives i línies d’acció per treballar-les conjuntament entre tots, i propostes per intervenir en els diferents col·lectius atesos als territoris.

Tanmateix, el treball en xarxa territorial que s’està portant a terme en cadascun dels territoris ha tingut un protagonisme accentuat i ha tancat el cercle a les propostes desenvolupades durant aquest primer semestre de l’any 2011. Gràcies a l’ús de les eines virtuals, s’han obtingut molt bons resultats d’aquest treball, ja que han facilitat la proposta de noves idees i iniciatives per marcar un pla de treball i desenvolupar-lo territorialment a partir del proper curs 2011-2010.

Podeu veure els resultats a l’enllaç següent: http://blog.xarxa-omnia.org/odc/2011/07/27/2es-jornades-de-treball-territorial/.

Jornada
Òmnia
treball en xarxa