Revista Digital del Punt Òmnia Casal Cívic Riera Bonet

La revista digital Otoño, creada per un grup de dones, que fa cap al Punt Òmnia Casal Cívic Riera Bonet, és una iniciativa molt valuosa que demostra el compromís, d'aquest grup de dones participants, amb l'educació i l'empoderament a través de les TIC. La revista és un espai on es poden trobar continguts diversos i variats que són interessants i útils per als lectors. A més a més, la revista és fruit de l'esforç col·lectiu del grup, el que denota una gran cohesió i implicació per part de les dones que hi participen.

Aprofitant el dia de Sant Jordi 2023, el grup de dones, han llançat la 7a edició de la revista digital, la qual cosa demostra la seva determinació per dur a terme el projecte i mantenir-lo viu en el temps. Amb la distribució de tasques i l'organització del treball pendent i immediat, el grup s'assegura de seguir generant continguts per a la revista electrònica i poder publicar un nou número cada trimestre.

Des del Punt Òmnia Casal Cívic Riera Bonet creiem que, aquesta és una iniciativa molt positiva i enriquidora que mostra la capacitat de les dones que hi participen, per aconseguir grans fites a través de la col·laboració i el treball en equip.

Podeu accedir en aquest enllaç a la versió online de la revista que esperem que sigui del vostre gust.

Revista d'educació del punt Òmnia de Molins de Rei.

Més informació