'Sóc un papu!', conte il·lustrat per a infants

26/07/2017 | 10:07

Sóc un papu! és un conte en línia de la traductora Berta Rubio que tracta la temàtica de les famílies enllaçades

i que sorgeix del projecte Va de papus. Però, què és un papu? Aquesta paraula ha estat proposada pel projecte Va de papus (de l'Associació d'Atenció a la Diversitat Familiar) per a designar els pares de les famílies enllaçades, altrament dits padrastres.

I és que la intencionalitat d'aquesta nova terminologia acull la vertadera raó de ser del projecte Va de papus: fer conèixer la realitat de les famílies enllaçades des d'una nova perspectiva, deixant enrere les connotacions negatives que socialment han arrossegat les etiquetes padrastre i madrastra, i parlant obertament de la realitat familiar de molts infants d'avui dia des d'un enfocament positiu.

Sóc un papu!  és un llibre en línia il·lustrat sobre el naixement d'aquesta nova figura, el papu, dins de la família enllaçada. A partir del conte en línia els infants poden conèixer qui és el papu, quina importància té en el nucli familiar i com es normalitzen en la societat catalana les famílies enllaçades, en detriment de l'esquema estàtic i obsolet de la família tradicional.

Podeu comprar el llibre en format paper clicant en aquest enllaç.

El llibre en línia acosta la temàtica dels padrastres i les famílies enllaçades als infants.