S’obren les inscripcions als cursos de l'Escola d'Estiu del Voluntariat

17/06/2015 | 13:06
imatge Escola d'Estiu del Voluntariat

Les inscripcions per als cursos de l'Escola d'Estiu del Voluntariat, que organitza el Departament de Benestar Social i Família, resten obertes des del passat 8 de juny. Les formacions tindran lloc del 2 de juliol al 19 de setembre.

Aquests cursos van adreçats a persones voluntàries i al sector associatiu en general, amb la intenció d'oferir una formació específica sobre el món del voluntariat, potenciar l'intercanvi d'experiències entre voluntaris i associacions, així com fomentar les relacions entre aquests. Inscriure-s’hi és de franc.

Les formacions s’han organitzat en tres formats i en diverses dates, per tal d’adaptar-se a les diferents disponibilitats i necessitats:

  • Formació presencial de 12 h de durada.
  • Taller de 3 h de durada.
  • Formació en línia amb una durada en funció del curs (prevista entre el juny i el setembre).

Amb l'objectiu d'arribar al màxim nombre d’entitats i persones voluntàries, i com en edicions anteriors, l’Escola d’Estiu del Voluntariat 2015 (EEV’15) tindrà lloc simultàniament en diverses poblacions repartides per tot el territori català.

 

Els requisits per poder participar en aquestes activitats formatives són:

- Ser membre d’una entitat sense ànim de lucre, tot i que els cursos d’iniciació al voluntariat estan oberts a tota la ciutadania.

- Ser més gran de 18 anys, si bé als cursos d’iniciació al voluntariat es permet la inscripció de persones més grans de 16 anys.

 

Inscripcions

Per inscriure-us a un dels cursos us heu de posar en contacte amb l'entitat organitzadora a través del seu web o el correu electrònic que trobareu al programa complet de l’Escola d’Estiu. Allà podreu veure-hi també el contingut de les diferents formacions.

voluntariat
estiu
inscripcions
associacions