Sant Jordi 2017 i La Coral d’Òmnia, a l'Hospitalet de Llobregat

29/06/2017 | 08:06

El dia 26 de març a les 18 h, el Punt Òmnia Fundació Akwaba va assistir al setè Recital Poètic Musical que organitzava la Xarxa d'Intercanvi de Coneixements (XIC) al Centre Cultural Collblanc - La Torrassa (l'Hospitalet de Llobregat) amb motiu de la Diada de Sant Jordi. Des de l'any 2015, el Punt Òmnia Fundació Akwaba ha estat present en aquesta jornada cultural i hi col·labora fent-ne difusió.

Aquest any, com a novetat, el Punt Òmnia hi ha participat amb la petita Coral del Punt Òmnia Fundació Akwaba. La Coral ha sorgit del taller La Coral d’Òmnia, que va començar l'últim trimestre del 2016 i està integrada per deu dones de diferents edats i nacionalitats, algunes d'elles participen al Punt fent activitats.

Al taller s’hi fan activitats relacionades amb les TIC: les usuàries fan recerca per internet per trobar les lletres de les cançons que després cantaran, així com recursos web per treballar el ritme i l'entonació.

Des que ha començat el taller, la Coral ha fet unes quantes actuacions: al projecte de Ràdio Badia del Punt Òmnia Badia, a la Festa de Nadal que organitza el Punt Òmnia Fundació Akwaba, al cinefòrum que es va fer el Dia Internacional de les Dones i en aquest Recital Poètic Musical on van assistir unes 55 persones. 

El Punt Òmnia Fundació Akwaba va participar al setè Recital Poètic Musical amb motiu de la Diada de Sant Jordi.