Sant Jordi al Punt Òmnia Francesc Palau del Prat de Llobregat

imatge

Aquest mes d'abril, el Punt Òmnia Francesc Palau del Prat de Llobregat ha participat en les activitats culturals preparades pel Centre de Promoció Social Francesc Palau amb motiu de la Diada de Sant Jordi. 

S’han organitzat dos festivals literaris: un amb els nens del reforç escolar i un altre amb els alumnes adults de l'àmbit de la cultura, entre els quals ens trobem els del Punt Òmnia.

Pel que fa als nens, han celebrat uns jocs florals amb un repertori de poemes i cançons on han pogut descobrir la musicalitat de la poesia. En el cas dels adults, al Festival Literari els alumnes de català han compartit la seva experiència d'arribada i acollida a la nostra terra.

Després, els alumnes del Club de lectura, de Formació d'adults, de Valors i del Punt Òmnia van interpretar una obra de teatre inspirada en la pròpia història d'alumnes del Punt Òmnia, que van viure la immigració dels anys seixanta. La peça teatral ha estat escrita per l'escriptora santboiana Ció Lerma i dirigida per l'actriu pratenca Blanca Pàmpols.

A l'acte hi va assistir l'alcalde del Prat de Llobregat i diferents autoritats del municipi. Podeu veure les fotos i la notícia al PratTV i al Facebook del Punt.


 

sant jordi