Sant Jordi a Constantí (PO AV Centcelles)

30/04/2013 | 16:04
Paradetes de Sant Jordi 2013 a Constantí (Centcelles)

El passat dimarts 23 d'abril, per la diada de Sant Jordi, el Punt Òmnia de l’AV Centcelles juntament amb el Centre Obert i l'Escola d'Adults de Constantí amb el Consorci de Normalització Lingüística vam preparar un seguit d'activitats per la paradeta conjunta de Sant Jordi 2013.

D’una banda, vàrem pensar en dues manualitats per als infants de la zona perquè les fessin al passeig del poble: una era amb pals de fuster i fer unes titelles i l'altra, un marc de foto.

Paral·lelament a això, vàrem posar un paper d'embalar a l'Escola d'Adults la setmana abans perquè escrivissin frases sobre Sant Jordi i així entre tots fer un mural plegats amb el lema: "Per Sant Jordi regala llibres, roses i PARAULES".

D’altra banda, tenim un racó per fer jocs de taula que el Centre Obert i el tècnic de Joventut havien construït, per exemple, el tres en ratlla de la paradeta: d'una banda, tres fitxes de figuretes de Sant Jordi i, de l’altra, un equip de tres fitxes dels tres logos de les tres entitats: Centre Obert, Escola d'Adults i Punt Omnia AV Centcelles.

Des del Punt Òmnia Centcelles també els dies previs a la Diada amb els diferents grups d'infants i joves vam fer l'activitat proposada per Xarxa Òmnia amb l’Urturn.

Al llarg del matí van anar passant les escoles per les paradetes. A la tarda vam llegir poesies per fer un homentatge a Salvador Espriu, que va ser el protagonista de la tarda.

Volem agraïr especialment la colaboració dels quatre alumnes en pràctiques que tenim! Van fer molt bona feina, tot gaudint de la tarda de les passejades amb llibres i roses al carrer.

Tot seguit us detallem diferents enllaços de diverses publicacions tant de les televisions locals del Camp de Tarragona com de la web oficial de l'Ajuntament de Constantí:

- web de l'Ajuntament de Constantí amb la nota de premsa:

http://www.constanti.cat/noticies/new/133/constanti-celebra-la-diada-de-sant-jordi

- vídeo oficial de l'Ajuntament de Constantí:

http://vimeo.com/channels/constanti/64794446

- notícia al telecomarques de la televisió local Tac 12:

http://tac12.xiptv.cat/tac-constanti/capitol/el-carrer-major-punt-neuralgic-del-sant-jordi-constantinenc

-imatges de l'Urtun de Centcelles:

http://www.urturn.com/centcelles

I fins aquí és tot! Que ho gaudiu tant com nosaltres ho vam fer!

llibres i roses
paradetes
poble Constantí
Sant Jordi 2013