Sant Jordi se celebra a la Xarxa Òmnia.

27/04/2023 | 17:04

Cada any la Xarxa Òmnia celebra Sant Jordi amb activitats i col·laboracions als punts de tota Catalunya.

La diada de Sant Jordi es va celebrar amb un total de 16 activitats a un total de 10 punts Òmnia, i més accions per la diada. La participació de les activitats va ser amb joves, adults, gent gran i a tota la ciutadania amb un total de 148 persones.

Expliquem algunes de les activitats que va gaudir la ciutadania per a la diada de Sant Jordi.

El Punt Òmnia Casal Cívic de Sant Roc van celebrar la diada amb la creació de punts de llibre a través de muntatges creatius i retoc d'imatges d'un grup de participants.

Al Punt Òmnia Gornal van celebrar les festes de la primavera conjuntament amb Sant Jordi amb activitats especials com els mini-contes de treus paraules, dissenys creatius amb impress i canva, recomanacions literàries dels seus reporters i reportes i sortida a les Festes de la Primavera. Si voleu saber més podeu fer una ullada al vídeo de la diada i les festes.

Al Punt Òmnia Fundació Akwaba han participat en el Recital Poètic Musical de la XIC al Centre Cultural Collblanc - La Torrassa.

xarxa omnia sant jordi

Diversos punts Òmnia han organitzat un Mosaic de lectures i poemes per Sant Jordi amb la participació de les veïnes i veïns de diversos barris. Una activitat d'intercooperació entre els punts Òmnia Fundació Akwaba, Òmnia JIS-ARRELS i Òmnia Club Esplai Pubilla Cases - Can Vidalet.

xarxa omnia sant jordi

El punt Òmnia La Devesa han aprofitat el taller de dibuix artístic perquè els usuaris i usuàries dibuixin la seva pròpia rosa de Sant Jordi.

Des d'Òmnia Campclar han dissenyat amb els joves punts de llibre amb el programa Canva.

xarxa omnia sant jordi