Sant Jordi torna als punts Òmnia

28/04/2022 | 11:04

Aquest any la celebració de la diada de Sant Jordi torna als Punts Òmnia per omplir-los de cultura i participació amb la creació de roses, punts de llibre i molt més.

S’han dut a terme 22 activitats, totes elles presencials, en 14 Punts Òmnia on la participació total ha arribat a 196 persones, de les quals 69% han estat dones i el 31% restant homes.

La Xarxa Òmnia ha pensat en tothom al crear una activitat per a les famílies, una per a la gent gran, una per a la infància, dues per a joves, cinc per a persones amb diversitat funcional i cinc més per a persones privades de llibertat.

La col·laboració de les entitats del territori que intercooperen amb els Punts Òmnia ha fet possible que la jornada hagi estat més propera.

A continuació podeu veure el recull d’algunes de les activitats:

 

Punt Òmnia Fundació Akwaba

omnia

Punt Òmnia Fundació Akwaba, al barri de Collblanc - la Torrassa, han dut a terme diverses activitats:

Han organitzat el 10è Recital Poètic Musical de Sant Jordi del Centre Cultural de Collblanc que han fet teixit comunitari acostant la cultura a tothom. Pots consultar més informació en aquesta publicació al Twitter

També han fet lectura analògica i digital tornant a la presencialitat.

I a més a més han creat vídeos de les experiències lectores, tot un repte per a totes! Per saber-ne més consulta l’enllaç

 

Punt Òmnia Marianao

Imagen

Les persones participants i l'equip de voluntaris del Punt Òmnia Marianao a Sant Boi de Llobregat han organitzat una classe sobre impressores 3D.

Han creat roses solidàries amb les impressores 3D a tot drap, consulta les imatges del procés

 

Punt Òmnia d'Espronceda - Casal Cívic Rogelio Soto

Imagen

Els infants del barri Espronceda a Sabadell es converteixen en artistes virtuals i participen d’aquest concurs de dibuix en motiu de Sant Jordi.

L'activitat va començar a l'abril explicant les llegendes i contes on van gaudir i descobrir, pots veure a l'enllaç la classe.

 

Punt Òmnia Gornal

bed of red roses in bloom

Allarga la festivitat uns quants dies, compartint projectes per una creació conjunta. Però només ens dona una pista del que vindrà «les roses al roser i els llibres a la butxaca», estiguem atentes aquí.

#OmniaSantJordi
Un #ÒmniaSantJordi ple d'activitats