Sant Vicenç dels Horts es proposa donar a conèixer l'entorn en la seva programació de tardor 2016

El  ha tornat de les vacances d'estiu amb una nova proposta: facilitar informació i coneixement sobre recursos del barri de Sant Josep, on s'hi troba el Punt, als usuaris assistents.

Amb la voluntat de conjugar coneixement i eines TIC, el Punt Òmnia ha decidit ofertar el taller Coneixement dels recursos de l'entorn, en el qual els usuaris participants utilitzaran ordinadors, navegadors web i editors de textos per a descobrir, aprendre i compartir tota aquella informació sobre instal·lacions, centres, biblioteques, maquinari i altres recursos propers del barri. 

Amb la nova programació de tardor del Punt Òmnia de Sant Vicenç dels Horts, el centre té una oferta àmplia i variada d'activitats i monogràfics per a la tardor que ja s'acosta, amb l'objectiu d'arribar a tots els col·lectius, edats i franges horàries.

Els tallers d'alfabetització digital i de continuació que ofereix el Punt Òmnia de Sant Vicenç dels Horts per a aquesta tardor estan separats en dos blocs amb l'objectiu que l'espai pugui adaptar-se a un ritme d'aprenentatge més ràpid dels usuaris segons l'edat: a partir dels 18 fins als 54 anys a un ritme més accelerat, ia partir dels 55 anys a un ritme més serè. 

D'altra banda, el Punt Òmnia ofereix un espai per a nens i nenes basat en projectes d'acció social, en activitats culturals, educació en valors i intergeneracionals.

A la programació de tardor del Punt Òmnia s'hi ha tingut en compte la presència d'espais inclusius per joves i adults amb diversitat funcional (discapacitat intel·lectual i malalties mentals) ja que compten amb un gran èxit de participació i implicació.

Les dinamitzadores del Punt han fet, amb tot, un balanç molt positiu de l'acció del Punt Òmnia en referència a les dones, un col·lectiu que té molta presència al Punt i que compta amb un espai propi i exclusiu. Des del Punt usen eines TIC i artístiques, creatives i culturals, com a mitjans per a la formació i per generar dinàmiques de cohesió social, d'intercanvi, de col·laboració, apoderament i autoestima.

Podeu consultar tota l'oferta d'activitats i tallers del Punt Òmnia de Sant Vicenç dels Horts per a aquesta tardor i .

Adjunt

Mida

662.61 KB

442.11 KB

formació
Punt Òmnia
El Punt usa eines TIC i artístiques, creatives i culturals, com a mitjans per a la formació i per generar dinàmiques de cohesió social