Santa Coloma de Cervelló promou el voluntariat digital

El Punt Òmnia de Santa Coloma de Cervelló oferirà a partir del juny un servei addicional que possibilitarà a les persones usuàries fer voluntariat en línia o voluntariat digital.

Amb l'arribada del bon temps, i entenent que a partir del juny la gent disposa de més temps lliure, el Punt Òmnia s'ha disposat a promoure aquesta iniciativa que té en compte els valors de comunitat propis de la Xarxa Òmnia i a donar-hi resposta.

D'aquesta manera, el Punt Òmnia de Santa Coloma de Cervelló oferirà suport amb voluntariat digital en dos formats. El primer consisteix en la promoció de les parelles digitals (un usuari voluntari digital i un usuari es posen en contacte), on els voluntaris donen suport a persones grans, amb diversitat funcional, etcètera. El segon format consisteix en facilitar l’accés dels voluntaris digitals al servei de voluntariat en línia al Punt.

A través del lloc web Online Volunteering, promogut per les Nacions Unides, el Punt Òmnia de Santa Coloma de Cervelló donarà assessorament i informació als usuaris i usuàries per fer voluntariat digital principalment en horari d'accés lliure, els divendres al matí. Recordem que el Punt Òmnia de Santa Coloma de Cervelló restarà tancat durant el mes d'agost de 2017. Podeu demanar més informació al telèfon 93.634.02.26.

activisme
El Punt Òmnia del municipi oferirà suport en voluntariat digital durant els mesos d'estiu.