Segona edició de la formació inicial Òmnia d'enguany

21/04/2015 | 17:04
foto dinamitzadores formació inicial 20042015

Cinc dinamitzadores de punts Òmnia i una responsable d'entitat gestora recentment incorporades al programa van participar en la formació inicial que va tenir lloc el passat 20 d'abril a l'Associació per a Joves Teb a Barcelona.

L'objectiu d'aquesta jornada formativa, que es desenvolupa al llarg d'un matí, és donar a conèixer diversos aspectes de la Xarxa Òmnia, de la mà dels tècnics i tècniques de la DGACC i del Servei de Suport i Inserció Social (SIS). D'aquesta manera, es dóna la benvinguda al programa i es faciliten els coneixements bàsics necessaris per treballar als punts.

Els continguts tractats van ser l'estructura de la Xarxa Òmnia, els agents que hi intervenen, les seves línies d'actuació, el suport que poden rebre les persones dinamitzadores tant en aspectes pedagògics com tècnics, etc. Les participants també van poder conèixer diverses eines per treballar el dia a dia al punt: la maleta de gestió, la maleta d'activitats, l'eina d'estadístiques, la comunitat Òmnia i la publicació de continguts.

La tercera part de la sessió formativa es va dedicar a explicar aspectes tècnics, com la xarxa d'ordinadors i altres dispositius, la maqueta Òmnia basada en Línux i el seu programari, l'actualització i la restauració, etc.

dinamitzadors
acollida
eines
formació inicial