Segona edició de la formació inicial Òmnia d'enguany

21/04/2015 | 17:04
foto dinamitzadores formació inicial 20042015

Cinc dinamitzadores de punts Òmnia i una responsable d&;entitat gestora recentment incorporades al programa van participar en la formació inicial que va tenir lloc el passat 20 d&;abril a l&;Associació per a Joves Teb a Barcelona.

L&;objectiu d&;aquesta jornada formativa, que es desenvolupa al llarg d&;un matí, és donar a conèixer diversos aspectes de la Xarxa Òmnia, de la mà dels tècnics i tècniques de la DGACC i del Servei de Suport i Inserció Social (SIS). D&;aquesta manera, es dóna la benvinguda al programa i es faciliten els coneixements bàsics necessaris per treballar als punts.

Els continguts tractats van ser l&;estructura de la Xarxa Òmnia, els agents que hi intervenen, les seves línies d&;actuació, el suport que poden rebre les persones dinamitzadores tant en aspectes pedagògics com tècnics, etc. Les participants també van poder conèixer diverses eines per treballar el dia a dia al punt: la maleta de gestió, la maleta d&;activitats, l&;eina d&;estadístiques, la comunitat Òmnia i la publicació de continguts.

La tercera part de la sessió formativa es va dedicar a explicar aspectes tècnics, com la xarxa d&;ordinadors i altres dispositius, la maqueta Òmnia basada en Línux i el seu programari, l&;actualització i la restauració, etc.

dinamitzadors
acollida
eines
formació inicial