Servei d'inserció sociolaboral al Punt Òmnia el Xup de Manresa

30/11/2017 | 09:11

El Punt Òmnia el Xup de Manresa junt amb l'Associació de Veïns del barri del Xup de Manresa, un cop més, han tornat a posar en marxa el servei d'inserció sociolaboral de manera conjunta. Aquest espai està destinat a donar suport a les persones que estan en procés de recerca de feina, i l'objectiu és oferir diferents recursos als usuaris per a facilitar la tasca d'inserció.

El servei d'inserció sociolaboral és un projecte que ja s'ha dut a terme amb anterioritat al Punt Òmnia el Xup de Manresa i està obert a tothom, tant si és del barri com si no l'és, i no cal fer reserva prèvia. Els horaris son variats per tal de facilitar el servei i entre altres recursos, els organitzadors ajuden a redactar curriculums, faciliten la inscripció en pàgines web de recerca de feina, fan seguiment d'ofertes de treball, etc...

Els horaris d'atenció als usuaris són: els dilluns de 16 hores a 17 hores, els dimarts de 15 hores a 15,30 hores, els dijous de 15 hores a 16,30 hores i els divendres de 18 a 19 hores. Per a més informació consulteu la pàgina web del Punt o truqueu al telèfon 692960229.

El Punt ofereix atenció a les persones per a facilitar el seu accés al món laboral.

Més informació