Sessió informativa "La meva Salut i l'eConsulta" al Punt Òmnia Xarxantoni

05/09/2017 | 07:09

El Punt Òmnia Xarxantoni es va proposar acostar les eines TIC de l'Institut Català de la Salut (ICS) a les persones participants del Punt. Per això mateix, els passats dies 1 i 8 de juny, el Punt va oferir als usuaris i usuàries dues sessions informatives sobre l’espai virtual La Meva Salut i l'eConsulta, a càrrec de dos professionals de l'Equip d’Atenció Primària (EAP) Universitat del Centre d'Atenció Primària (CAP) Manso. 

Les dues sessions informatives i les pràctiques (un total de dues hores) que es van dur a terme van comptar amb la participació de 18 usuaris i usuàries, que van poder conèixer l'espai virtual de consulta (espai personal) de l'ICS i el funcionament de la carpeta personal i intransferible La Meva Salut.

En la primera sessió, la de l’1 de juny, els participants van informar-se sobre el servei virtual i van dirigir-se al CAP per donar-s’hi d'alta. D'aquesta manera, en la segona sessió del 8 de juny, els participants van poder consultar les diferents àrees de l'espai virtual La Meva Salut: des de l'historial mèdic personal fins a l'àrea de resultats de les proves mèdiques. Amb aquestes sessions informatives i pràctiques organitzades pel Punt Òmnia Xarxantoni, els i les participants van poder fer-hi els primers tràmits electrònics en relació amb la salut.

 

                                                         

 

salut pública
Els passats dies 1 i 8 de juny el Punt Òmnia Xarxantoni ha posat a disposició dels i les participants dues sessions informatives sobre l'espai virtual de l'ICS.