Set participants del Punt Òmnia Centre Cultural Gitano de La Mina accedeixen a estudis superiors

Aquest mes de maig de 2017, set usuaris del Punt Òmnia Centre Cultural Gitano La Mina han aconseguit accedir a estudis universitaris gràcies a la seva participació en les activitats del Punt Òmnia, situat al barri de la Mina de Sant Adrià de Besòs.

Els usuaris del taller de reforç de llengua catalana -set persones d'ètnia gitana d'edats compreses entre 25 i 50 anys-, han pogut accedir a estudis universitaris destinats a persones de més de 25 anys després d'haver participat, durant els mesos de gener a abril de 2017, en aquesta activitat del Punt Òmnia, orientada a preparar-los per a les proves d'accés a la universitat (PAU).

El Punt Òmnia CCG La Mina ha donat recursos, eines i exàmens model als i les participants del taller de llengua catalana, una tasca que els ha donat un impuls en el seu camí cap a la formació de grau superior. Segons la dinamitzadora del Punt Òmnia, els i les participants estan interessats a cursar estudis universitaris de Sociologia, Ciències Polítiques, Educació, Psicologia i Periodisme, entre d'altres. La fita d'aquests participants del Punt Òmnia CCG La Mina ha arribat a alguns mitjans de comunicació, com és El Periódico de Catalunya. Podeu llegir la notícia a la seva versió digital fent clic a l’enllaç: http://www.elperiodico.com/es/noticias/barcelona/gitanos-universidad-6089741.

 

El Punt ha donat suport a les persones en les Proves d'Accés a la Universitat (PAU).