Setmana Cultural: set dies d'activitats als Punts Òmnia de Terrassa!

06/05/2024 | 14:05

Amb motiu de Sant Jordi, els punts Òmnia de Can Tusell, Egara, Sant Llorenç, Can Jofresa, Montserrat i Pla del Bonaire, tots de la ciutat de Terrassa, vam decidir organitzar una setmana cultural amb diverses activitats relacionades amb la primavera.

Dilluns 22, al punt Òmnia d’Egara, vam confeccionar atrapasomnis amb formes de flors i papallones. Les 25 persones que van participar al taller estaven molt satisfetes amb els treballs fets.

Dimarts, amb un grup d'aproximadament 40 persones, vam visitar la fira de llibres de Sant Jordi al Passeig de Gràcia. Per a moltes persones, era la primera vegada que hi assistien, i els hi va agradar molt. A la tarda, aprofitant l'estada a Barcelona, vam anar a veure el Palau de la Generalitat i la Biblioteca de Catalunya.

Dimecres, ens vam aventurar a fer una excursió a Castellar del Vallès per recórrer uns 6 km al costat del riu Ripoll. Durant el camí, vam descobrir cases modernistes, diverses masies i l'ermita de la Mare de Déu de les Arenes. Per acabar, les 30 persones que van participar en la ruta van gaudir d'un pícnic, on la gent que volia va participar en un concurs de truites i postres.

Dijous, era el dia més esperat, i hi van assistir unes 45 persones. Ens vam dirigir al barri de Sant Martí de Provençals, a Barcelona, per conèixer la seva part antiga, el mercat, el punt Òmnia Àgora i, com a punt àlgid de la visita, la Biblioteca Gabriel García Márquez, on tothom va quedar bocabadat pel disseny de la instal·lació.

Divendres, darrer dia de la setmana floral, vam fer entrega dels premis del concurs literari de Sant Jordi. Hi van participar 10 persones amb un escrit fet per IA i unes 20 amb un escrit inventat. Es van lliurar quatre premis, dos per categoria, tots ells amb un trofeu fet en 3D pel punt Òmnia de Montserrat, a més de targetes regal per comprar a l’Abacus.

Ha estat una setmana molt complerta, amb una valoració molt positiva tant dels participants com de les persones dinamitzadores.

#OmniaSantJordi