Setmana Floral dels punts Òmnia de Terrassa.

01/06/2023 | 17:06

La proposta de la Setmana Floral dels punts Òmnia de Terrassa va sorgir quan vam fer l’avaluació de la setmana d’hivern el desembre passat. Havia estat un èxit i vam decidir a la primavera promoure de nou la trobada entre els/les participants dels Punts Òmnia de Terrassa. Després de diverses reunions i de molt organitzar, es va decidir finalment programar la setmana del 15 al 19  de maig amb les següents activitats:

  • Dilluns 15: Manualitats de paper pinotxo,(flor de lavanda i rosa).

  • Dimarts 16: Sortida a Can Bovilar. Coneixem l’App Plantnet a la vegada que caminem per l’entorn de la ciutat.

  • Dimecres 17: Sortida al laberint d’Horta. Conèixer l’ús de la targeta de tren de rodalies i la de metro.

  • Dijous 18: Sortida a Girona, “Temps de Flors”. Excursió en autocar a la ciutat de Girona amb l’objectiu de promoure la cultura catalana. Concurs de fotografia amb premi a la foto guanyadora escollida a l'Instagram #omniespelmon

  • divendres 19: Quinto + Karaoke + Pica pica + ball. Fem cloenda de la setmana Floral.

Totes les activitats han estat molt agraïdes pels usuaris i usuàries, i la participació ha sigut alta, per tant, repetirem el curs vinent. 

Des del punt de vista dels i les dinamitzadores valorem molt positivament poder realitzar aquest tipus de dinàmiques fora de l’aula, ja que afavoreixen no només a la xarxa i als i les participants sinó a més a les dinamitzadores en tant que sortim i ens relacionem amb altres punts i les seves dinamitzadores, sortint així de la rutina de les hores de formacions i activitats dins dels mateixos punts, per tant, veiem molt oportú fer xarxa fora de l’espai diari.

Animem a fer activitats conjuntes amb altres punts de la Xarxa Òmnia, així podem créixer plegats i plegades.