Setmana Jove 2016 al Punt Òmnia La Balconada, de Manresa

13/07/2016 | 10:07
Setmana Jove 2016

Amb l'entrada de l'estiu, al barri de La Balconada de Manresa hi tornen a celebrar la Setmana Jove de la Balconada! Aquesta activitat d'una setmana de durada, està organitzada per Punt Òmnia La Balconada, el Pla de Desenvolupament Comunitari (PDC) del barri i la mateixa Associació de Veïns La Balconada.

Enguany, les activitats de la Setmana Jove de La Balconada estaran enfocades al món del CIRC, així els joves assistents podran experimentar a través de les diferents disciplines cirquenses (malabars, equilibris, acrobàcies, aèris...) què és aquest món tan màgic que a vegades veiem a la TV, o en algún espectacle de carrer.

Els organitzadors de la Setmana Jove també han programat un dia d'excursió per a visitar l'Escola de circ La Crica de Manresa, i una gimcana per tot el barri de Manresa, en la qual els joves hauran de trobar escultures amagades i hauran d'entrevistar veïns/es per saber-ne més de la història del barri (les seves entitats i els seus projectes...)

L'activitat també apropa els joves al món de la imatge: els assistents a la Setmana Jove organitzada pel Punt Òmnia hauran de fer fotos per documentar la gimcana. Finalment, una altra activitat que els organitzadors han programat per tal de no passar tanta calor és la Remullada General, en la qual tothom podrà disfrutar de l'aigua com a element principal de la jornada. 

estiu
joves infants
comunitat