Sortida en vaixell al Port Vell de Barcelona

28/06/2017 | 06:06

Una cinquantena de participants del Punt Òmnia Mowgli, a Cornellà de Llobregat, han gaudit el passat 25 de maig d’una sortida guiada i en vaixell pel Port Vell de Barcelona.

L’activitat, d’uns 50 minuts de durada, ha acollit usuaris i usuàries de més de 60 anys que participen en els tallers XL del Punt Òmnia Mowgli, i els ha permès fer un recorregut pels principals punts d’interès de la zona.

El trajecte marítim, realitzat amb la coneguda embarcació de Las Golondrinas, ha portat les persones usuàries fins a la torre de Sant Sebastià, un edifici de 78 metres d’alçària creat per l’arquitecte Carles Buïgas i que és l’estació terminal del transbordador de Barcelona, conegut com el telefèric de Barcelona.

La cinquantena d’assistents també han pogut observar des del mar el monument a Colom, la famosa estàtua enfilada en una torre d’estil modernista i construïda en homenatge a Cristòfor Colom. En el recorregut en vaixell pel Port Vell de Barcelona, els participants han pogut veure l’escullera del Port, el moll de Llevant i el de Ponent, les diferents estacions marítimes per a les embarcacions que fan parada a Barcelona, i altres punts d’interès, com l’Hotel W, dissenyat per l’arquitecte Ricard Bofill, i el World Trade Center.

Podeu consultar tot seguit un àlbum d’imatges de la sortida:

Sortida La Golondrinas

Els usuaris i usuàries han pogut veure l'escullera del Port, el moll de Llevant i el de Ponent, les diferents estacions marítimes per a les embarcacions que fan aturada a Barcelona, i altres punts d'interès.