'Sprint Laboral' no és una beguda energètica, és una iniciativa compartida dels Punts Òmnia Raval i La Betsaida!

Imatge del cartell.

Ja fa uns mesos que el Casal dels Infants i Ingeus SL, amb la col·laboració del Punt Òmnia del Raval i el Punt Òmnia La Betsaida, van endegar la iniciativa Sprint Laboral, un projecte que vol promoure la inserció laboral de joves amb edats compreses entre el 16 i 29 anys.

La iniciativa, duta a terme a Badalona, està oberta a totes aquelles persones que vulguin rebre suport i assessorament, així com formar-se i participar en accions individuals i grupals, amb role-playings, simulacres d'entrevistes entrenament vers la recerca de feina... etcètera.

El programa compta amb professionals experts així com amb una plataforma online amb activitats i tallers que orienten i ajuden els usuaris a trobar feina. Sprint Laboral comparteix recursos com les aules, el maquinari, els documents o els models de currículum amb ambdós Punts Òmnia gestionats pel Casal dels infants, els quals al seu torn també ofereixen altres iniciatives orientades a l'assesorament laboral que es nodreixen d'aquest taller.

Les sessions informatives i tallers es duen a terme al Punt Òmnia La Betsaida, ubicada al carrer Monges 2-6 de Badalona. Hi poden participar joves d'arreu, només cal que tinguin ganes de tirar endavant. Podeu consultar més informació a Sprint Laboral.