Stop Bullying, curt gravat al Punt Òmnia del Casal dels Infants del Raval

captura d'un moment del vídeo Stop Bullying

Farà prop d'un any, un grup de nens i nenes, ja vinculats al Punt Òmnia del Casal dels Infants del Raval des de feia temps, va arribar a l'Espai Tecnològic per plantejar tot un repte.

Volien fer una pel·lícula. Més ben dit, un curt per explicar una història. Ja s'havia fet vídeos d'stopmotion amb plastilina, i també entrevistes periodístiques. Però ara aquests nens i nenes volien ser actors, explicar una història i alçar la veu.

També volien saber què és el bullying, què passa, com passa, què podien fer per ajudar els amics a qui els passa, o com evitar que els pogués passar a ells. O, de fet, saber que el que els passa no es cosa de l'adolescència, ni de res que hagin pogut fer ells prèviament.

Després de mesos de treballar els plans, el guió i la seva escaleta, els espais i els emplaçaments on rodar, tenint cura de la il·luminació, la vestimenta, per no caure en “fails de record”, els participants van tenir uns mesos de maig i juny frenètics. Acabava l'escola, acabava el seu casal i estaven en ple rodatge i muntatge de les escenes d'exterior... Ravalwood no es Holywood i no podem convertir la nit en dia, encara. Qui sap si en un futur participarem fora de concurs, per no canviar la tònica, a la Berlinale.

Tenim l'honor de presentar-vos Stop Bullying, un curt elaborat amb el grup de grans del Casal Infantil Drassanes!

Si el ví­deo no es carrega, clica aquí­ per veure'l a Youtube

vídeo
infància
educació
espai tecnològic
casal infantil
ciberbullying
bullying
curtmetratge