Taller de cerca laboral a Vandellòs i a l'Hospitalet de l'Infant

Els Punts Òmnia de Vandellòs i de l'Hospitalet de l'Infant treballen en conjunt per a oferir un taller de recerca de feina a ambdós municipis. El taller posa a mans de les persones usuàries el registre i inscripció a la borsa de treball municipal mitjançant la nova eina de gestió de currículums, que gestiona l'empresa IDETSA.

A ambdós Punts Òmnia, situalts als municipis de Vandellòs i de l'Hospitalet de l'Infant, els usuaris i usuàries disposen d'una aula amb ordinadors i d'una persona dinamitzadora de l'espai que ajuda a resoldre els dubtes per fer el registre i emplenar totes les dades en aquesta nova eina TIC. Al taller dels Punts Òmnia, les persones assistents també aprenen a fer les inscripcions a les ofertes de feina que s'ofereixen.

Els tallers tenen lloc cada dijous d'11 h a 13 h al Punt Òmnia de l'Hospitalet de l'Infant (plaça d'Àster, s/n), i els dimecres a l'aula de Vandellòs (passatge de Cal Marino, s/n). Podeu veure una petita notícia que ha elaborat la Televisió de Vandellòs sobre el taller: