Taller de decoració nadalenca sobre pedra

08/02/2018 | 11:02

El Punt Òmnia Isona Conca Dellà s'ha proposat dur a terme una activitat centrada en l'Economia Social i Solidària i la pintura: el taller de decoració nadalenca sobre pedra.

A partir d'un material ben econòmic i ecològic, les pedres, la dinamitzadora del Punt Òmnia ha fet un recull dels millors rocs del municipi i ha organitzat aquest taller, basat en pintar les figures del naixement i altres figures representatives del Nadal en aquest suport natural.

Durant 5 dies seguits, una vintena de persones usuàries han pogut treballar amb els ordinadors del Punt Òmnia fent servir els navegadors web i les impressores per a cercar idees, inspiració i informació sobre el tipus de pintures adeqüades per a les pedres, els pinzells, les figures necessàries per a fer un naixement...

L'activitat ha comptat amb usuaris de totes les edats, que han participat en una autèntic taller intergeneracional amb èxit acaparador de participació: a partir d'aquesta activitat el municipi ha encarregat un pessebre sencer per a ser exposat a la vila de manera pública. La dinamitzadora del Punt Òmnia ha confirmat, amb aquest fet, que el taller es tornarà a editar de nou més endavant, per a atraure joves i infants del municipi. 

Taller decoració