Taller de formació de telèfons intel·ligents ('smartphones') al Punt Òmnia de Tortosa

13/12/2016 | 11:12

El Punt Òmnia de Tortosa, situat al Casal de Gent Gran de Tortosa, ha acollit els dies 4 i 11 de novembre un taller de telèfons intel·ligents (smartphonesper a gent gran. Els usuaris assidus al Punt, majoritàriament gent gran, han pogut gaudir durant aquests 2 dies de novembre d'una activitat grupal, però amb atenció personalitzada, sobre l'ús i el funcionament dels telèfons intel·ligents, les tauletes i altres dispositius mòbils.

L'activitat pretén acostar a la gent gran els telèfons intel·ligents amb connexió a la xarxa amb l'objectiu d'evitar l'anomenada bretxa digital per motiu d'edat, és a dir, l'exclusió de la gent gran de l'ús d'eines TIC. D'aquesta manera, la gent gran que ha assistit al taller ha pogut connectar-se a internet a través d'una xarxa wifi, navegar mitjançant una tauleta i aprofitar les funcionalitats d'un telèfon intel·ligent, com són fer fotografies o comunicar-se instantàniament a través d'apps que ho permeten, entre d'altres.

El taller de dos dies que s’ha fet al Punt Òmnia de Tortosa l’han organitzat la Fundació Pere Tarrés i la Fundació Vodafone España, dins d'un projecte comú que han engegat per formar més de 600 persones de més de 55 anys en l'ús de tauletes i telèfons intel·ligents.

Gent Gran
smartphone
mòbil