Taller de fotografia amb el mòbil al Punt Òmnia el Xup de Manresa

23/05/2019 | 10:05

Aprofitant que la primavera ja és aquí, el Punt Òmnia el Xup de Manresa ha volgut programar una activitat a l'aire lliure, fora de les quatre parets de l'aula, i que implica coneixement del medi, aprenentatge d'eines TIC i també diversió: un taller de fotografia amb el mòbil.
Cinc participants han gaudit, aquest mes de maig, d'una sortida programada pel Punt Òmnia als voltants verds del barri del Xup, en la qual les usuàries han hagut d’endur-se el telèfon mòbil per fer fotografies a totes les plantes de la zona que desconeixien o que els semblaven interessants de conèixer.
Les participants del taller han pogut reconèixer tota la flora gràcies a l'aplicació Plantnet, una app col·laborativa de Google que permet el reconeixement de les plantes a través de les fotografies. Aquesta app permet la recopilació, anotació i recuperació d'imatges, que ajuden les persones usuàries a la identificació de plantes, una tasca que han dut a terme en el taller de fotografia amb el mòbil.
L'excursió també ha servit per fer un passeig per l'entorn del barri i aprofitar el bon temps per fer una activitat fora de l'aula amb les usuàries del taller d'internet i ús de mòbils.

Els participants han après sobre la flora autòctona amb l'aplicació Plantnet.