Taller de fotografia a l’abast de tothom al Punt Òmnia Sanfeliu Sant Ildefons de L'Hospitalet de Llobregat

Foto del taller.

El ;Hospitalet de Llobregat ha obert la quarta edició del taller de fotografia creativa, un espai on l’alumnat podrà aprendre els conceptes bàsics de la fotografia i dels editors de retoc fotogràfic, així com fer servir aquest recurs com a eina d’inclusió comunitària i d’inserció sociolaboral.

Aquesta quarta edició del taller de fotografia creativa és una formació adaptada al nivell i les necessitats de l’alumnat, i dóna especial importància al treball en grup i a la vessant comunitària. És un taller adreçat a tots i totes les que comencen el seu idil·li amb l’art de la fotografia i enfocat a fotògrafs i fotògrafes de nivell inicial i mitjà amb càmeres digitals.

El taller del Punt Òmnia Sanfeliu Sant ildefons és un mitjà excel·lent per divertir-se, mostrar i expressar situacions sense que calguin habilitats per a l’escriptura. Al final del taller es farà una exposició amb els treballs de l’alumnat a la Regidoria de Sanfeliu, un espai obert al veïnat del barri.

El curs s’imparteix els dimarts de 19 a 20 hores al ;Hospitalet de Llobregat. Per a més informació passeu pel Punt Òmnia (carrer Emigrant, 25) i pregunteu per Laura.

"La fotografia és pintar amb llum".

taller
foto
TIC