Taller de fotografia a l’abast de tothom al Punt Òmnia Sanfeliu Sant Ildefons de L'Hospitalet de Llobregat

Foto del taller.

El Punt Òmnia Sanfeliu Sant Ildefons de l'Hospitalet de Llobregat ha obert la quarta edició del taller de fotografia creativa, un espai on l’alumnat podrà aprendre els conceptes bàsics de la fotografia i dels editors de retoc fotogràfic, així com fer servir aquest recurs com a eina d’inclusió comunitària i d’inserció sociolaboral.

Aquesta quarta edició del taller de fotografia creativa és una formació adaptada al nivell i les necessitats de l’alumnat, i dóna especial importància al treball en grup i a la vessant comunitària. És un taller adreçat a tots i totes les que comencen el seu idil·li amb l’art de la fotografia i enfocat a fotògrafs i fotògrafes de nivell inicial i mitjà amb càmeres digitals.

El taller del Punt Òmnia Sanfeliu Sant ildefons és un mitjà excel·lent per divertir-se, mostrar i expressar situacions sense que calguin habilitats per a l’escriptura. Al final del taller es farà una exposició amb els treballs de l’alumnat a la Regidoria de Sanfeliu, un espai obert al veïnat del barri.

El curs s’imparteix els dimarts de 19 a 20 hores al Punt Òmnia Sanfeliu Sant Ildefons de l'Hospitalet de Llobregat. Per a més informació passeu pel Punt Òmnia (carrer Emigrant, 25) i pregunteu per Laura.

"La fotografia és pintar amb llum".

taller
foto
TIC