Taller de gestió de l’economia casolana a la Seu d’Urgell

El Punt Òmnia de la Seu d’Urgell ha organitzat el taller d’economia domèstica anomenat Economia Casolana, per tal que els usuaris i usuàries del Punt Òmnia tinguin recursos i informació per portar el comptes de casa, uns comptes que sempre s’han fet amb paper i llapis.

A partir d’aquest dijous 20 d’abril, cada dijous d’11 h a 12 h, el Punt Òmnia de la Seu d’Urgell facilitarà que la gestió d’aquest tipus de comptes faci un tomb. Per aconseguir-ho, el Punt s’ha proposat que les persones usuàries aprenguin a fer els comptes de les despeses domèstiques d’una manera diferent, amb noves idees a fi que les persones siguin més autònomes amb les TIC.

Des d’aprendre a fer les operacions de comptabilitat més bàsiques fins a la creació de plantilles per veure les despeses i determinar on podem estalviar una mica més...

És la primera vegada que el Punt Òmnia de la Seu d’Urgell ofereix aquest tipus de taller, atès que l’organització del Punt ha assegurat que hi haurà usuaris i usuàries interessats en el tema. Els dies d’inscripció són del 3 al 7 d’abril. Podeu obtenir-ne més informació trucant al telèfon 973 35 41 02.

 

Més informació