Taller de llengua de signes al Punt Òmnia Sanfeliu - Sant Ildefons

La comunicació ha de ser universal per a tothom, i és important fer-la inclusiva. Per aquest motiu, el 19 de juliol el Punt Òmnia Sanfeliu - Sant Ildefons va organitzar un taller per fer cinc cèntims als participants sobre dactilologia i llenguatge de signes.

El taller va ser dinamitzat per l’Alícia, una de les participants més assídues del Punt Òmnia, que va mostrar-se voluntària per impartir el taller. Totes les persones participants en el taller van aprendre a dir el seu nom en la llengua de signes, així com els mesos i els dies de la setmana, i també expressions per saludar i paraules d’ús comú. Tot això, viscut d’una manera amena i divertida, on tothom va poder participar. No hi ha res millor que el joc per aconseguir un bon aprenentatge!

A la formació, van venir antigues persones participants dels tallers del Punt, però també nous usuaris, entre elles la Yolanda Carmona i el Luís Enrique Mangas, ambdós dinamitzadors del Punt Òmnia Akwaba i Gornal, respectivament. Gràcies, Alícia, i a tots els participants per venir-hi!