Taller de memòria al Punt Òmnia Solsona

20/04/2017 | 11:04

Quines activitats mentals podem dur a terme per mantenir en forma el nostre cervell? Com podem conservar la nostra capacitat de memòria o fins i tot incrementar-la? La resposta a aquestes preguntes la trobem al Punt Òmnia Solsona que, des del gener del 2017 i fins al mes d’abril d’enguany, ofereix un taller de memòria per als seus usuaris.

A partir de l’ús d’eines TIC, el Punt treballa les capacitats cognitives dels participants en el taller. Els usuaris i usuàries tenen accés, per mitjà d’aquest taller, a un recull de recursos multimèdia que inclou jocs de Memory, sopes de lletres, exercicis de comprensió lectora, preguntes multiresposta, i d’altres, amb els quals es treballa l’estimulació cognitiva.

Així, el Punt Òmnia Solsona atén setmanalment nou usuàries d’edats compreses entre els 50 i els 70 anys, que gaudeixen d’una hora d’activitats que fomenten l’activitat mental. “Vinc perquè, per motius de salut, ja no tinc tanta memòria” assegura una usuària del taller. El bloc del Punt Òmnia Solsona consta d’un apartat on es recullen tots els recursos d’estimulació mental per a la memòria, anomenat Taller memòria. Podeu consultar-ne els recursos en aquest enllaç: http://omniasolsona.blogspot.com.es/p/taller-estimula-la-ment.html

Taller de memòria a Solsona