Taller de 'PC modding' al Punt Òmnia Associació de Veïns Font dels Capellans de Manresa

16/03/2016 | 10:03
Imatge de l'ordinador de sobretaula.

El Punt Òmnia Associació de Veïns Font dels Capellans de Manresa ha començat, aquest gener passat un nou projecte anomenat PC Modding, un taller en el qual els usuaris del Punt Òmnia transformen externament i internament un ordinador, en aquest cas un PC de sobretaula.

Els usuaris d'aquest taller han estat adolescents del barri de la Font dels Capellans, d'edats compreses entre els 13 i els 14 anys, que han pogut decidir els colors de l'ordinador, les formes i grafies per a les seves diferents parts i els components que ha de tenir la màquina.

Al taller de PC modding del Punt Òmnia, els joves han fet servir un ordinador vell, el qual han desmuntat íntegrament, peça a peça, i l'han netejat tant l'interior de la màquina com els seus perifèrics. Seguidament, els joves han decidit obrir una finestra per tal de veure l'interior de la màquina durant el seu funcionament i pintar-la per fora de color negre mat.

 

Un cop fet això, els usuaris del taller han començat a guarnir l'ordinador amb serigrafies, tot fent plantilles d’una a una. Finalment, els joves han pintat les plantilles de color verd fluorescent.

Pel que fa a l'interior de l'ordinador, els usuaris han recobert els cables interiors de la màquina amb una funda blanca i han tancat la finestra interior amb un vidre segellat per la part de dins per tal d'evitar que entrin elements no desitjats a l'ordinador.

Amb aquest taller de PC moddingels usuaris han pogut veure per a què serveixen les diferents parts d'un ordinador d'una forma diferent de l'habitual, i alhora entretinguda. Podeu veure una galeria d'imatges del taller:

 

PC modding

joves
ordinadors
Punt Òmnia AV Font dels Capellans