Taller de sensibilització ambiental a Can Rigal amb els punts Òmnia Pubilla Cases - Can Vidalet i Sanfeliu - Sant Ildefons

El passat 12 de juliol, el Punt Òmnia Pubilla Cases - Can Vidalet i el Punt Òmnia Sanfeliu - Sant Ildefons van fer una ruta conjunta a Can Rigal, un parc situat a l’Hospitalet de Llobregat. En la visita guiada, els participants van poder aprendre la importància que tenen aquestes bombolles d’oxigen per a les ciutats.

El parc de Can Rigal es presenta com un pulmó verd enmig de l’entorn urbà de l’Hospitalet i Barcelona, que l’AMB va construir de manera ecosostenible l’any 2012. Quins elements són els que més contaminen? Quin és el paper del verd urbà a les nostres ciutats? La visita guiada a Can Rigal va respondre totes aquestes preguntes i moltes altres més a les persones participants, amb dinàmiques participatives que van fer reflexionar sobre el canvi climàtic i prendre consciència del paper que tenen les persones per preservar el medi.

La visita s’ha preparat en base als recursos de la pàgina web d’AMB, que presenta experiències i dinàmiques al territori per treballar la sensibilització ambiental. En concret per a aquesta visita es va seguir el dossier pedagògic de Can Rigal.

 

Més informació