Taller de telèfons intel·ligents ('smartphones') per a gent gran a Amposta

29/03/2017 | 11:03
Usuaris durant una de les sessions del taller de telèfons intel·ligents, al Punt d'Amposta

El Punt Òmnia Amposta ha realitzat una doble sessió del Taller de telèfons intel·ligents (smartphones) per a gent gran amb la Fundació Pere Tarrés i la Fundació Vodafone.

El taller, repartit entre els dimarts 28 de febrer i 7 de març, ha congregat 16 usuaris més grans de 55 anys. La majoria dels assistents ja s’havien inscrit a anteriors activitats del Punt, situat a la zona del Castell d'Amposta.

L'activitat pretén acostar els telèfons intel·ligents amb connexió a la xarxa a la gent gran amb l'objectiu d'evitar l'anomenada bretxa digital per motiu d'edat, és a dir, l'exclusió de la gent gran de l'ús d'eines TIC. 

En el Taller s’exposa com connectar-se a la xarxa wifi, navegar per Internet i aprofitar les funcions d'un telèfon intel·ligent, com són fer fotografies o comunicar-se instantàniament a través d'apps.

Aquest taller l'han organitzat les fundacions Vodafone i Pere Tarrés dins d'un projecte comú que han engegat per formar més de 600 persones de més de 55 anys en l'ús de tauletes i telèfons intel·ligents.

Podeu mirar l’àlbum de fotos de Flickr fetes durant una de les sessions aquí:

 

Taller de smartphones, al Punt Òmnia Amposta

El taller exposa com connectar-se a la xarxa wifi, navegar per Internet i aprofitar les funcionalitats d'un telèfon intel·ligent, com són fer fotografies o comunicar-se instantàniament a través d'apps.