Taller d'impressió 3D al Punt Òmnia JIS-Arrels de l'Hospitalet de Llobregat

12/12/2016 | 13:12

El Punt Òmnia JIS-Arrels, situat al barri de la Torrassa de l'Hospitalet de Llobregat, va realitzar al juliol un taller d'introducció a la impressió 3D.

Les participants van aprendre els conceptes bàsics del disseny en tres dimensions i van poder imprimir objectes gràcies a una impressora 3D.

L'associació gestora del Punt Òmnia, Joves per la Igualtat i la Solidaritat, juntament amb altres entitats de la ciutat, forma part de l'Associació Anadromes, que aviat obrirà el primer Espai Social de Fabricació a L'Hospitalet. La iniciativa té com a finalitat la participació social i l’enfortiment comunitari a través de les noves tecnologies, en especial de la fabricació digital (3D) i el primer taller pilot amb persones usuàries va ser al nostre Punt Òmnia!

El projecte desenvolupa pràctiques innovadores i de transformació social, promou la implicació de la comunitat i de les mateixes persones participants. Aquestes activitats volen aconseguir l’accés de la població a les noves tecnologies, impulsar-ne d’altres que millorin problemàtiques quotidianes socials i el coneixement compartit per la comunitat.

Punt Òmnia