Taller formatiu del Punt Òmnia el Xup sobre violència de gènere amb joves

14/03/2019 | 08:03

El Punt Òmnia el Xup de Manresa ha volgut commemorar el Dia Internacional de les Dones amb un taller formatiu i de prevenció amb joves. L'activitat, que es du a terme durant tot el mes de març, ha ofert formació sobre violència de gènere i sensibilització sobre la temàtica, així com també ha donat l'oportunitat als joves d'expressar-se i sensibilitzar-se sobre els drets de les dones.

El Punt Òmnia s'ha centrat especialment en la temàtica de la violència de gènere amb els joves, una qüestió especialment sensible entre les participants, i que s'ha enfocat des de la perspectiva de la detecció de conductes violentes i la prevenció d'actituds agressives, sobretot en aquest col·lectiu.

Tanmateix, amb l'activitat del Punt Òmnia el Xup el grup de joves també ha treballat continguts relacionats amb el gènere i els han plasmat a través de l'expressió artística amb il·lustracions, escrits i altres formes d'art amb les que han expressat la seva opinió i solidaritat en aquesta causa.

L'exposició del Punt Òmnia el Xup de Manresa està visible al vestibul del Casal Jove el Xup de Manresa durant tot el mes de març de 2019. També podreu fer la vostra petita aportació deixant la vostra opinió en un plató de l'exposició.

El Punt Òmnia ha celebrat el Dia Internacional de les Dones amb aquesta activitat de formació i prevenció.