Taller intensiu d’Internet i seguretat a la xarxa adreçat a la gent gran del Punt Òmnia de la Seu d’Urgell

12/12/2016 | 13:12

El Punt Òmnia de la Seu d'Urgell ha centrat els esforços aquest estiu a oferir formació sobre noves tecnologies a la gent gran. Amb un taller intensiu d'Internet i seguretat a la xarxa, el Punt Òmnia apropa les noves tecnologies a aquest col·lectiu en risc de quedar inclòs en l'anomenada bretxa digital.

L'activitat, promoguda per la Regidoria de la Gent Gran de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, està prevista per al pròxim mes d’agost (comença l'1 d'agost), i s'oferirà de forma intensiva i gratuïta a persones a partir de 60 anys. El taller tindrà lloc al Punt Òmnia de la Seu d'Urgell els dilluns i els dimecres, de deu del matí a dos quarts de dotze del migdia. 

Les inscripcions per a aquest taller han de ser presencials i per ordre d’arribada. Es faran a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament urgellenc a partir del pròxim dilluns 18 de juliol i s’allargaran fins al dilluns 25. El curs disposa d’un màxim de 8 places.

Per a més informació cal trucar al 973 35 41 02 (Consorci d’Atenció a les Persones de l’Alt Urgell). Aquest curs compta amb la col·laboració del Consorci d’Atenció a les Persones de l’Alt Urgell.

Punt Òmnia Centre Cívic de la Seu d'Urgell