Taller "La meva carpeta de Salut"

Usuaris i usuaris esl Punt Òmnia Campclar rebent informacio de "la meva carpeta de salut"

El Punt Òmnia Casal Cívic Tarragona - Campclar - AV Campclar (gestionat per la FAVIBC) s'ha proposat acostar les eines TIC de l'Institut Català de la Salut (ICS) a les persones participants del Punt. Per aquest motiu el passat 21 de juny el punt va oferir una sessió informativa i pràctica de dues hores --a mode de píndola--, sobre l'espai virtual "La meva salut" de Cat@Salut , avui dia encara en fase de desenvolupament.

El taller, dinamitzat de manera conjunta pel dinamitzador del Punt Òmnia, la responsable de la carpeta "La meva salut" del Centre d'Atenció Primària (CAP) Torreforta-La Granja i una treballadora social, ha servit per a informar sobre el funcionament de la carpeta personal i intransferible de "La meva salut" i per a explicar quines informacions s'hi poden consultar: des de l'historial mèdic personal, fins als resultats de les proves analítiques.

El taller del 21 de juny, que ha aconseguit reunir 15 persones de més de 50 anys, ha permès els assistents d'entrar al seu espai personal de Cat@Salut i veure de primera mà el funcionament de l'eina TIC així com també ha aconseguit que les persones usuàries del Punt Òmnia contactin de manera telemàtica amb el seu metge de capçalera i tinguin accés a l'espai de petició d'hora al metge. Finalment les persones participants han pogut gestionar altres consultes mèdiques, com la impressió de receptes o l'accés a informes de manera online

El taller puntual "La meva carpeta de Salut" del Punt Casal Cívic Tarragona - Campclar - AV Campclar ha sorgit de la iniciativa personal del dinamitzador del Punt, que va creure convenient contactar amb la treballadora social i el CAP per a oferir la sessió informativa i pràctica a les persones participants del Punt Òmnia. Aquesta ha estat la segona edició de "La meva carpeta de Salut", que s'ha previst reeditar-se cada 3 - 4 mesos de manera periòdica.  

 

 

 

El Punt Òmnia Casal Cívic Tarragona - Campclar - AV Campclar ha informat els/les participants de les eines TIC que existeixen per accedir al metge.