Taller 'online' sobre la violència masclista en la comunicació

26/10/2017 | 09:10

La Marea i Intermón Oxfam s'han proposat crear un taller virtual per a formar les persones sobre tècniques de comunicació útils per a comunicar amb perspectiva de gènere: el Taller Comunicació i gènere.

L'aplicatiu web ha sorgit d'una anàlisi duta a terme per la periodista especialitzada en gènere (i directora de La Marea) Magda Bandera, en què s'hi va concloure que faltaven eines accessibles a tothom per a sensibilitzar sobre la perspectiva de gènere en la comunicació.

Aquest taller virtual s'ha fet amb l'objectiu de fer crèixer la presència de les dones en els mitjans de comunicació, amb la intenció que les dones arribin a assolir els nivells de visibilitat que els hi correspon als mitjans de comunicació.

L'eina interactiva compta amb continguts classificats en 5 temàtiques diferents, i amb casos reals d'èxit, així com tests per a comprovar el nivell propi de sexisme en el llenguatge, i vídeos, imatges i molts altres recursos web. Podeu accedir a la pàgina web Taller Comunicació i gènere clicant en aquest enllaç

La Marea i Intermón Oxfam han creat un recurs interactiu per a aprendre tècniques periodístiques que permetin informar amb perspectiva de gènere.