Taller “Secrets de cuina” al Punt Òmnia Rubí

26/07/2017 | 10:07

Durant el tercer trimestre de 2017 el Punt Òmnia AV de Rubí-128 s'ha fixat com a objectiu fusionar la cuina amb l'àmbit TIC. És per això que des del març fins a finals de juny el Punt ha ofert el taller “Secrets de cuina”, una iniciativa que proposa revelar els secrets més ben guardats dels participants del Punt en qüestions de fogons.

“Secrets de cuina” ha aconseguit reunir quatre dones, d'edats compreses entre els 40 i els 60 anys, que han compartit durant una hora a la setmana les seves receptes familiars i més personals amb l'objectiu de plasmar-les en un document. A cada sessió del taller, una participant ha explicat una recepta pròpia a la resta, i aquesta recepta de cuina ha servit per treballar a l'ordinador amb diverses eines TIC: des de processadors de textos fins a navegadors web, entre d'altres.

L'activitat culinària, intergeneracional i participada per dones els ha permès crear un vincle entre elles a través de la cuina i compartir també diferents punts de vista, així com conèixer els costums i maneres de fer d'altres cultures. L'activitat ha tingut tan bona acollida que la dinamitzadora del Punt Òmnia ha assegurat que el taller tindrà continuïtat el proper setembre per ampliar el receptari i trobar un espai per cuinar plegats. 

El Punt Òmnia AV Rubí ha engegat una iniciativa culinària i TIC amb quatre dones.

Més informació