Tallers d'inclusió per a discapacitats intel·lectuals al Punt Òmnia Centre Cívic Sant Roc de Badalona

12/12/2016 | 12:12

Al llarg del mes de juliol, el Punt Òmnia Casal Cívic Sant Roc i la Fundació Badalona Capaç (Cointegra Badalona) han col·laborat en la formació en TIC de persones amb discapacitat intel·lectual.

Al llarg de tot el mes, ambdues entitats han participat en diferents tallers que pretenen millorar l'autonomia, les competències i la recerca de treball dels usuaris atesos.

 

Concretament, les activitats que ha ofert el Punt han estat: el taller Digui, amb el qual s'han treballat les capacitats en l’àmbit de les TIC i s'ha ajudat en la redacció de les candidatures per trobar feina, i el Taller de perfeccionament en la navegació per Internet, aquest darrer està enfocat a reforçar els coneixements per accedir a les borses de treball i per fer presentacions de candidatures per correu electrònic.

Aquest és el segon any consecutiu que el Punt Òmnia Casal Cívic Sant Roc viu aquesta experiència amb usuaris amb discapacitat intel·lectual, i ambdues entitats han valorat molt positivament els resultats d'aquests tallers, fet que les insta a voler continuar amb l’experiència.

Cointegra és el centre d’atenció diürna de la Fundació Badalona Capaç (c/ Juli Galve Brusson, 108) que vetlla per la inclusió i la igualtat d’oportunitats com a ciutadans i ciutadanes de ple dret de les persones amb discapacitat intel·lectual.

 

Podeu consultar més informació sobre l'activitat clicant en aquest enllaç.

Punt Òmnia