Tancament dels tallers del primer trimestre: calçotada popular

Tancament dels tallers del primer trimestre: calçotada popular

Un cop més, arribat el final del trimestre, el Punt Òmnia Riera Bonet de Molins de Rei ha volgut fer un tancament dels tallers del primer trimestre d’enguany amb una calçotada popular oberta a totes les persones que han participat en les diferents accions socioeducatives que s’han dinamitzat al llarg d’aquestes setmanes.

El Punt Òmnia Riera Bonet, un lloc de trobada de persones, grups i entitats de la comarca del Baix Llobregat, ha passat a ser un catalitzador de la comunitat, perquè pugui organitzar-se i apoderar-se mitjançant el teixit associatiu.

És per tot plegat que les mateixes persones que participen en aquest teixit associatiu han organitzat un acte de cloenda del trimestre, en aquests cas, una trobada a la muntanya, en què no només han gaudit dels calçots i d’una passejada per camins rurals fins el Salt de la Rierada de Molins de Rei, sinó que també han compartit les experiències de la seva participació en el Punt Òmnia.

Aquest any hi ha faltat l’Antonio, que, malauradament, ens va deixar a pocs dies de la trobada. Et trobarem molt a faltar i et recordarem per sempre, en pots estar ben segur, company. Podeu veure més informació al bloc del Punt Òmnia Riera Bonet de Molins de Rei.

 

L'activitat ha promogut el teixit associatiu al municipi de Molins de Rei.