Temps de jugar al Punt Òmnia Centre Cívic l'Escorxador de la Seu d'Urgell

Per primera vegada, el Punt Òmnia Centre Cívic l'Escorxador de la Seu d'Urgell ha col·laborat en una activitat completament lúdica. El desembre l’Oficina Jove va programar una jornada anomenada "Temps de jugar" i el Punt Òmnia va oferir material informatiu a tots els participants.

Amb aquesta activitat el Punt va informar i alertar persones els assistents sobre els perills que poden comportar les xarxes socials, i també va facilitar adreces de webs per jugar i aprendre, i altres pàgines sobre internet segura o ciberseguretat de la Generalitat de Catalunya, a joves, infants i també a pares i mares que van assistir a la jornada.

Els participants de l'activitat lúdica van poder jugar descobrint els diferents tipus de jocs que hi ha més enllà de les pantalles. Hi va haver jocs de taula tradicionals, a més dels jocs digitals que tots els joves i infants coneixen. Durant la jornada també hi van haver altres propostes, tallers i dinàmiques dirigides al públic familiar, com el taller “Sabem jugar?”, a càrrec d’un professional en psicologia, amb l’objectiu de conscienciar el jovent sobre un bon ús dels videojocs.

El Punt ha col·laborat en la difusió de continguts de seguretat a la xarxa.