Tortosa acull el segon casal nadalenc d’infants

El casal nadalenc d’infants de Tortosa ha allotjat per segon any consecutiu infants i usuaris del Punt Òmnia Tortosa, en col·laboració amb l’entitat local grup d’esplai Blanquerna.

El Casal, finalitzat el passat dijous 5 de gener, ha acollit nens i nenes d’entre 8 i 12 d’anys durant vuit dies. L’últim dia, els infants i realitzant el ja famós mannequin challenge a les instal·lacions del Punt Òmnia. El vídeo mostra els nens i nenes jugant amb jocs de taula i fent activitats amb l’ordinador.

A més del vídeo, els infants han utilitzat les TIC per treballar l’expressió corporal. A través de clips a Youtube del Just Dance, els nens i nenes han dissenyat i realitzat coreografies per grups.

Durant aquesta setmana, els participants en el casal han fet treballs manuals, sortides, jocs de taula, balls i cançons. Segons la dinamitzadora de l’espai, la Cinta Sánchez, l’objectiu ha consistit a fomentar valors i potenciar les habilitats socials, l’autoestima i la convivència a l’aula, a través del treball en equip. 

Podeu .

Els infants han utilitzat les TIC per treballar l’expressió corporal